Clubkampioenschappen senioren en junioren

Op vrijdagavond 6 juni waren de senioren aan de beurt. Er werd gespeeld met 2 poules en aan het einde van de avond vielen dus 4 spelers in de prijzen. In poule 2 waren Frans de Grood en Joop de Jager de sterkste. Door de overwining van Frans zal hij volgend jaar in poule 1 mee doen.

In poule 1 gebeurde wel iets raars want Leo van Zijl had lang kans om 1e te worden. Maar Matthijs liet zien dat hij net iets beter is want hij won in 5e van Leo. Hiermee kwam Leo op plaats 2 en Matthijs is dit jaar clubkampioen bij de Senioren.

Op zaterdag 7 juni waren de jeugdspelers aan de beurt, ook hier 2 poules. In poule 2 waren er kruisfinales. Hier kwamen Benjamin en Bjorn net te kort om Sjoerd en Marijn uit de finale te houden. Sjoerd liet samen met Marijn goed spel zien in de finale Deze was over een best of 7 en met 4 – 2 ging de titel naar Sjoerd.

Bij poule 1 waren er ook kruisfinale s en hier konden Eric en Michiel niet stunten dus was de finale Ernst – Matthijs Ernst verloor met 4 – 2 want ook hier werd gespeeld met een best of 7. En net als gisteren won Mattijs de titel clubkampioenschappen jeugd tot 21 jaar.

Volgende week staat er nog 1 titel op het spel wie worden er clubkampioen in het dubbel spel. Dit is voor iedereen dus denk je een kans te maken kom dan langs, anders gaat Matthijs er zo meteen met 3 titels vandoor.
Ronald