Verslag Trainingskamp Shot’65

Op donderdag 28 december was er weer een trainingsdag bij Shot’65 in Zwijndrecht. Hier waren een paar spelers voor uitgenodigd.. De aanvang was gepland om 9.00 uur, maar dat bleek iets te vroeg. Uiteindelijk begon Niels ( trainer van Shot’65) om 9.15 uur met de warming-up, waarna er twee groepen werden gemaakt. Niels en Kelly gingen de A-groep trainen en de B-groep werd onder handen genomen door Ronald en Vera (trainster van Shot’65).

Het thema was serveren. Om een goede uitvoering te stimuleren had Niels iets op bedacht voor de A-groep. Wie te vaak fout serveerde, mocht touwtje springen! Voor de B-groep was er een camera, die druk werd gebruikt. Trainers konden spelers direct laten zien welke stand/houding achter de tafel verbeterd kon worden.

Na de lunch stond er voor beide groepen nog een conditietest op het programma. Aan de ene kant van de zaal werd er gewerkt aan de conditie, terwijl aan de andere kant van de zaal Ronald interval-training verzorgde. Ronald had weer een paar leuke, maar bijna onmogelijke oefeningen uit de kast getrokken, zodat de beentjes na 1 emmer al behoorlijk verzuurden! jammer, dat niet iedereen aan de beurt kon komen.

Rond 14.30 uur werd er nog een ladderspel gespeeld. Hier bleek Gamal niet de beste te zijn, terwijl hij toch kampioenspoule landelijk A moet gaan spelen. Ernst, Han en Matthijs lieten zien, dat Gamal volgende week op zijn “thuistournooi” vol aan de bak zal moeten.en dan komt er nog iemand mee, want de ladder was gewonnen door Michiel!!!
Ronald