Nieuws uit Georgië, deel 2

Om 11.00 uur begon vandaag het programma. We gingen naar de school van Nina, daar konden we in een kleine gymzaal trainen. Deze training duurde tot ca. 12.30 uur. En na de lunch waren we even vrij tot 15.30 uur. De gastgezinnen hadden zelf iets geregeld. Zo bezochten Chantal en Pieter een school. En Sjoerd liet even zijn basketball kunsten zien aan zijn vrienden. Zelf ben ik met David naar een dierentuin geweest.

Rond 15.30 uur kwamen we allemaal terug naar de trainingszaal. Daar stond er een busje klaar waarmee we een berg op gingen. En halverwege de berg was er een museum, maar die was op maandag dicht. Dus de bus ging nog meer de berg op. En boven op de berg lag er een meer. We hebben deze plek ook twee jaar geleden bezocht, alleen gingen we toen met een kabelbaan hier naar toe. In het meer werd niet gezwommen, maar er waren wel 4 waterfietsen. Dus er was een hoop lol op het meer. Hierna bracht het busje weer ons terug naar de zaal, waar nog even gespeeld kon worden. Maar onderweg werd er door de kinderen gereged dat ze ook onderling nog even gingen voetballen.

Voor morgen staan er twee trainingen op het programma. En in de middag is er ook nog een bezoek ergens heen. Waar we dan heen gaan, dat wilde Lali nog niet zeggen.

Ronald