Clubkampioenschappen

Zaterdag stonden de jeugdspelers aan de beurt om achter de tafel te bepalen wie nu eigenlijk de beste spelers van de club is Er werd in drie klassen gespeeld.

In de C klasse was Sam gewoon de beste. En ging hij er met de eerste prijs van door.

In de B klasse waren er twee pouleĀ“s van 5 waarbij de grootste verrassing kwam van Quico. Hij wist in zijn poule gewoon brutaal de tweede plaats te pakken. En kwam zo in de halve finale. Waarin hij tegen Pepijn ook nog wel kansen had, maar Pepijn wist de partij nog net te winnen. In de andere halve finale stonden Dylan en Wouter. Dit werd hoe langer de partij duurde een steeds betere wedstrijd. En waarin zeer goed gespeeld werd. Wouter wist zijn niveau zo hoog op te schroeven, dat Dylan zich gewonnen moest geven. De finale was ook goed. En hierin wist Wouter ook zijn teamgenoot Pepijn te verslaan. Waardoor de B klasse gewonnen werd door Wouter.

In de A klasse waren er negen kanshebbers, of eigenlijk acht en de titelverdediger Sjoerd. Het zag er lang naar uit dat Sjoerd weer met de titel er vandoor ging. Want wat iedereen ook probeerde Sjoerd bleef ze net allemaal een stapje voor. Maar toen kwam de wedstrijd tegen Nolan, en die liet zien hoe je kan winnen van hem. En door deze overwinning hebben na 3 jaar een nieuwe clubkampioen. Nolan is de beste jeugdspeler van de club.

Uitslag.

C klasse 1e Sam
B klasse 1e Wouter
……………2e Pepijn
A klasse 1e Nolan
……………2e Sjoerd

Ronald