Verslag team 5: belangrijke thuiswedstrijd tegen Pecos gewonnen

Vandaag moesten we een thuis wedstrijd spelen tegen Pecos om 11:00 dus de jongens stonden al vroeg op het veld om lekker in te spelen. Vandaag mocht Sander beginnen en hij had er zin in want hij pakte de partij makkelijk met een 3-0 overwinning (11-4 11-4 11-7) en met deze overwinning staan we dus 1-0 voor. Daarna mocht Sinan aan zijn eerste partij beginnen en dat deed hij net zo als Sander goed daarom won hij deze partij makkelijk met 3-0 ( 11-4 11-4 11-8) en zo is de stand al snel 2-0. Daarna moest Dylan aan de slag hij had het deze partij moeilijk maar met concentratie en kalmte pakt hij deze wedstrijd in 4e ( 11-9 11-9 10-12 12-10) dus staan we op een gunstige 3-0 voorsprong. De dubbel werd vandaag gespeeld door Sander en Sinan de dubbel was lastig omdat er een jongen in stond die steeds alles wou spinnen en daar kenden we op de eerste set geen antwoord dus stonden we 0-1 achter. Daarna ging het stukken beter lopen maar bleef het lastig maar gelukkig wonnen we de 3 op een volgende games en wonnen we met 3-1 (7-11 11-6 11-7 11-9) dus stonden we 4-0 voor.

De tweede ronden mocht Sinan beginnen in de eerste set leek het een makkelijke wedstrijd te zijn want hij won die set met 11-4 de tweede set werd het een stuk moelijker want zijn tegenstander kreeg meer grip op de wedstrijd en won de tweede set met 7-11 dus stond het 1-1. Daarna herpakte Sinan zich goed en won de 3e set met 11-5 maar hij was er nog niet want de 4e game verloor hij met 10-12 en de 5e game verloor hij jammer genoeg ook met 10-12 dus verloor hij met 2-3 en stond het 4-1. Daarna mocht Sander het gelijk spel binnen halen en dat ging de eerste set moeilijk want die verloor hij namelijk met 9-11 maar Sander herpakte zich en won 3 sets achter elkaar(9-11 11-2 11-7 11-5) dus stond het 5-1 ze konden ieder geval niet meer inlopen. Daarna moest Dylan en die speelde eigenlijk een simpele partij en won die partij zonder moeite met 3-0 (11-5 11-3 11-5) dus 6-1.

De derde ronde was het aan Sinan om als eerste zijn wedstrijd dag af te ronden maar kwam eigenlijk na zijn vorige verlies partij niet meer in zijn spel want deze partij verloor hij ook in 4e (11-8 8-11 9-11 3-11) dus stond het 6-2. daar na mocht Dylan zijn wedstrijd dag afmaken en dat deed hij met een overwinning met 3-0 (11-8 11-3 11-6) dus stond het 7-2. Daarna mocht Sander de laatste wedstrijd spelen dat deed hij in 4e want hij raakte in de 2e set even zijn concentratie kwijt maar won hem wel (11-2 9-11 11-3 11-7) dus de stand was 8-2.

Mooie en belangrijke uitslag 8-2 volgen de week geen wedstrijd maar dan is er zeker genoeg tijd om je weer voor te bereiden voor de wedstrijd tegen FVT.