Verslag team 5: 7-3 gewonnen

2e zege op rij in de competitie!!!!

Vandaag moest team 5 het opnemen tegen de nummer 2 Taverzo.

De eerste ronde.
Sander mocht als eerste beginnen vandaag, hij speelde een goede partij omdat hij goed op zijn kans wachtte en dat pakte goed uit. Hij won dan ook deze partij met 3-0 (11-3, 11-8 11-2) dus dat betekende dat we 1-0 voor staan. Daarna moest Dylan aan de slag het was een goeden partij er waren mooie rally`s maar zijn tegenstander trok in de eerste 2 sets net aan het langste eind. Met 8-11 en 9-11 daarna kwam Dylan eigenlijk pas in zijn spel want hij pakte 2 knappe sets met 11-5 en 11-2 maar toen ging het er om spannen de rally`s gingen heen en weer en jammer genoeg kwam Dylan net te laat in zijn spel anders had hij zeker deze set gepakt maar hij kwam net tekort en verloor met 5-11 dus stond het 1-1. Jammer man volgende keer pak je hem gewoon met 3-0. Toen moest Sinan. Hij speelde een uitstekende partij en won dan ook de eerste 2 sets met 15-13 en 11-5, maar daarna kwam zijn tegenstander in 1 keer terug en stond het in 1 keer 2-2 dus werd het nog een spannende partij. Maar gelukkig won Sinan deze partij met 11-9 en dat houdt in dat we weer op voorsprong stonden 2-1 Klasse Sinan!!!.

De dubbel werd gespeeld tussen Sinan en Sander. En konden de jongens dit belangrijke punt pakken? De dubbel ging goed want deze ging gemakkelijk naar Steeds Hoger met 3-0 ( 11-4 11-7 12-10) dus 3-1.

In de tweede ronde mocht Dylan beginnen. Hij speelde goed en we zagen dat hij de overmacht had in deze wedstrijd. Daarom won hij ook met 3-0 (11-9 13-11 11-7). Klasse Dylan mooie Partij en de stand was 4-1. Daarna mocht Sander weer spelen. Kan hij de voorsprong uitbreiden? Hij speelde een goede partij en deed gewoon zijn eigen spelletje maar af en toe wilden hij nog wel is te snel openen en dat is natuurlijk zonde, maar hij won deze wedstrijd wel met 3-0 (11-9 11-9 11-6). Dus dat betekent 5-1. We spelen in ieder geval gelijk nu naar de overwinning en dat moest Sinan doen. De eerste 2 sets die Sinan speelde gingen niet helemaal lekker want dat zag je ook aan zijn spel want hij stond met 0-2 achter. Maar Sinan liet zich niet zo maar afschudden want hij pakte de 3 opeenvolgende sets (8-11, 13-15, 11-7, 11-6, 11-8) en zo staan we 6-1 voor.

In de derde ronde mocht Dylan beginnen de wedstrijd ging precies gelijk op en er waren prachtige rally`s en zo ging dus ook de eerste set met 11-8 naar Dylan. In de tweede set 13-15 voor zijn tegenstander met heel veel geluk want hij speelde veel op het randje (volgende keer hebben wij geluk). De volgende sets gingen precies het zelfde het kon alle kanten opgaan en zo pakken ze allebei weer een set dat betekent dus 2-2. De derde set was ook heel spannend maar jammer genoeg heeft de tegenstander van Dylan veel geluk met 2 rand balletjes op het einde dus verloor die met 2-3 dus stand is nu 6-2. Daarna mocht Sinan zijn laatste partij van de wedstrijd spelen. Hij speelde goed, eigenlijk wat hij de hele dag al staat te doen en hij wint daarom ook deze partij met 3-0 (11-9 12-10 11-9 dat betekent 7-2. Daarna mocht Sander de wedstrijd afsluiten en dat deed hij de eerste set met mooie rally`s dus staat het 1-0 maar toen ging zijn tegenstander veel beter spelen en kwam hij op voorsprong omdat hij 2 sets achter elkaar pakte dus stond het 1-2. Maar Sander laat zich ook niet zo snel afschudden en kwam terug tot 2-2 maar jammer genoeg trok zijn tegenstander het tot de laatste eind en verloor hij met 2-3 dus de stand was 7-3.

We hebben goed gespeeld en een prachtig resultaat neer gezet EINDUITSLAG 7-3. Volgende week gaan we uit naar Pecos en als wie die dan ook winnen zijn we op de goeden weg!!!! Dus goed trainen deze week en klasse jongens voor jullie prestatie!!!!