Uit tweede jeugd team Bultman/Smash, 3-7 winst

Om half elf vertrokken Eric en ik richting Leidsendam om Michiel en Ernst op te halen.( Ernst logeerde bij Michiel.) Ondanks de wind of juist dankzij de wind arriveerden we ruim op tijd in het plaatsje Hattum dat net voor Zwolle ligt. Dit was de tweede uitwedstrijd en na Groningen viel deze afstand nog mee.

Het wedstrijdplan was om Ernst tegen hun sterkste man Kevin Halfwerk te laten beginnen. Deze A cadet speelde goed maar kwam tegen Ernst tekort het werd 3-0. Eric moest tegen Wilfred Schipper, een A pupil, en ook dit werd een snelle 3-0 voor Eric.

En toen Michiel: het werd gelijk een belangrijke wedstrijd omdat we dachten dat Michiel winstkansen had tegen hun derde man Bert Mensink. Maar het ging anders. Na een 2-0 achterstand in games kwam Michiel terug tot 2-2 alleen de vijfde game kon hij net niet winnen. Stand 1-2. Het dubbel was voor SteedsHoger. De eerste game ging het wat stroef maar het werd simpel 3-1 in games en de stand werd 1-3.

Schipper tegen Ernst 0-3. Michiel speelde een goede wedstrijd tegen hun kopman en verloor in 5 games en Eric won van een goed spelende Mensink in vier games 2-5. Michiel verloor van Schipper. Ernst won tegen een steeds beter spelende Mensink in vier games en Eric speelde de laatste wedstrijd tegen Kevin Halfwerk en won hem met 3-1. Eindstand 3-7 voor SteedsHoger.

Na nog wat gegeten en gedronken te hebben vertrokken wij om half 6 richting Den Haag en na dat we Michiel en Ernst thuis gebracht hadden reden wij richting Krimpen waar we acht uur aankwamen en de tweede uitwedstrijd in deze poule van “verweg” verenigingen zat erop.

Niek