Soest Open 2007

Op zaterdag 6 januari gingen we weer op pad voor een toernooi. Met 9 deelnemers kwamen we in Soest achter de tafel. Bij de jeugd 5 hadden we twee troeven; Sjoerd ende titelverdediger Rick. Ze bleken ook nu weer de sterksten te zijn. In de finale liet Rick zien hoe je een titel verdedigt en won hij van Sjoerd in vijf games.

Bij jeugd 4 kwamen Romy en Nanette uit. In de poule bleef Romy achter, terwijl Nanette doordrong tot de halve finale, waarin ze net iets tekort kwam. Maar wel een fraaie gedeelde 3e plaats voor Nanette. Bij jeugd 2 kwam Colin in de kwartfinale. Hij verloor echter van Joris Leppers, een echte materiaalspeler en Colin moet nog leren hoe hier tegen te spelen.

Bij jeugd 1 kwam Ernst in de kwartfinale 2-0 achter en twee matchpoints tegen in de 3e game, maar wist hij uiteindelijk toch te winnen. Matthijs zat vanwege een bye in de kwartfinale al te wachten, want dat was de tegenstander in de halve finale. In een prima vijfsetter liet Matthijs zien het landelijk A-nivo aan te moeten kunnen. Matthijs overwon en trof in de finale een bekende, namelijk Gamal de Groot. Gamal wilde zijn thuistoernooi niet aan zijn neus voorbij laten gaan en pakte ook met een beetje geluk de titel. Ronald