OTTV toernooi Overasselt

Toen we aan kwamen moesten we eerst de verenigingswisselbeker inleveren. En we wisten al dat we die niet mee terug zouden nemen dit jaar. Volgend jaar willen we die beker weer winnen. We waren dit jaar maar met 6 spelers hier heen gegaan.

Brian kwam in zijn beide enkelspelen door de poule heen en was na het dubbel en mix dubbel een beetje opgebrand. Dus kon hij in zijn partijen niet meer tot winst komen.

Jeremy speelde goed in een enkel spel, hij haalde de 2e ronde. In een ander enkelspel en de dubbel lag hij er gelijk uit maar in het mix dubbel deed hij een stapje extra.

Marijn kwam net niet in de prijzen. Hij had 3 kansen maar het lukte hem telkens niet om de finale te halen. Dus met 3 halve finales is het toernooi voor Marijn wel een beetje geslaagd maar toch net ook niet.

Eric kwam met het dubbel in de halve finale. In zijn enkelspelen kwam hij telkens Remco Domburg tegen en die is gewoon een maatje te goed voor Eric. Maar toch wel goed gespeeld

Benjamin viel wel weer in de prijzen. Met het enkel haalde hij een 2e plaats en met het dubbel een 1e plaats. Mix dubbel kwam hij tot de halve finale.

Maar de meeste prijzen gingen dit jaar naar Sjoerd Hij ging naar huis met 4 bekers: 1e plaats in het enkel en het dubbel, en twee keer een 2e plaats in mix dubbel en het open enkel.
Ronald