HTTV-070 repareert verwarming met behulp van subsidie van de afdeling West

Voorlopig weer gefikst die ketel!
De vereniging HTTV-070 in Den Haag worstelde met de kosten van de huidige, oude verwarmingsinstallatie. Hij sputtert regelmatig tegen en lijkt zijn langste tijd te hebben gehad. Er wordt gelukkig in samenwerking met onder meer Haag Atletiek en Hellas aan de Laan van Poot aan nieuwbouw gewerkt. De realisatie gaat helaas nog wel enige jaren duren en dus moet de vereniging de oude verwarmingsinstallatie wel aan de praat houden. Daarbij leek het ook alsof er gas lekte uit de installatie. Dit alles was qua kosten een uitdaging omdat natuurlijk ook zoveel mogelijk geld moet worden gereserveerd voor die nieuwbouw.
HTTV-70 dacht dat met een inspectie en grote opknapbeurt de ketel wel draaiende kon worden gehouden. Maar gelukkig, bij de recente plaatsing van een slimme meter bleek dat er geen sprake is van enige gaslekkage. De installatie kon weer probleemloos werken met alleen het vervangen van het expansievat.
Dit expansievat is aangeschaft met behulp van de subsidie voor speciale projecten van de afdeling West en is inmiddels geplaatst door de eigen technische mensen van HTTV-070. Ze kunnen voorlopig weer even vooruit.