De muur van Marijn staat als een huis

Zaterdag 1 september was er bij TTV Rijnsoever het Klassetoernooi. We waren met vier deelnemers aanwezig; Sjoerd, Marnix, Gwen en Marijn. Voor Sjoerd werd het een heel erg kort toernooi. Hij voelde zich niet lekker en moest helaas besluiten van deelname af te zien.

Marnix speelde een opmerkelijke zeskamp. Goede en minder goede wedstrijden wisselden elkaar af. Door te vaak een stap achteruit te doen kon hij onvoldoende druk zetten. Een plaats in de middenmoot is dan een logisch gevolg.

Gwen was verrassend in de sterkste poule ingedeeld. Zes wedstrijden tegen sterke tegenstanders is natuurlijk funest voor een hoge klassering, maar wel een prachtige kans om ervaring op te doen. Gwen probeerde een agressief aanvallend spelletje te spelen. Met succes, want ze werd in geen enkele wedstrijd weggeslagen en wist zelfs een aantal games te pakken. Dit belooft veel goeds!

En dan Marijn.tja in het wielrennen kennen ze maar al te goed “De Muur van Geraardsbergen”. In tafeltennisland begint langzamerhand een eigen muur naam te maken. Marijn weet tegenstanders tot volstrekte wanhoop te brengen door alle ballen maar telkens weer terug te brengen. Zelf maakt hij nauwelijks fouten en op de belangrijke momenten produceert hij een winner. De tegenstander heeft inmiddels energie voor drie wedstrijden in het potje gelegd en roept bijna om de zuurstoffles, maar Marijn pakt gewoon stoïcijns weer de winst. Het is wel duidelijk wie weer met de 1e prijs naar huis ging!
Remco