Clubkampioenschappen druk bezocht

Op zaterdag 1 juli waren de clubkampioenschappen voor de jeugd. Door het zomerse weer werd even gevreesd voor een matige opkomst, maar niets van dat. Naast diverse ouders en belangstellenden waren er maar liefst 23 spelers/speelsters, die hun geluk achter de tafel wilden beproeven.

Er werd gespeeld in vier categoriën. De nummers 1 en 2 kregen een fraaie beker, maar niemand ging met lege handen naar huis. Iedereen mocht namelijk iets uitkiezen van de rijk gevulde prijzentafel. Van jojo’s en frisbees tot voetballen! Romy ging met de hoofdprijs, een electronisch dartboard, naar huis.

Na een fors aantal zweetdruppels was de einduitslag als volgt:

Categorie A Categorie B Categorie C Categorie D
Micha Rick Romy Arjan
Ernst Jesse Sjoerd Benjamin
Matthijs Tim Marnix Rohwinder
Arthur Michiel Gwen Brian
Max Marijn Jeremy Oscar
Antoine   Bobby Mazir

Na de prijsuitreiking werden er ook nog diverse mensen bedankt. De vrijwilligers kregen een welverdiend bloemetje, want -zoals Manfred in zijn dankwoord ook benadrukte- geen enkele club kan functioneren zonder de steun van vrijwilligers.

Helaas moest er ook afscheid genomen van twee spelers. Antoine gaat na een half jaartje Steeds Hoger/TSB terug naar Frankrijk. Ondanks deze korte tijd is hij een echt lid van de “Steeds Hoger/TSB-familie” geworden. Wij gaan ook zeker contant houden (zit er wellicht een leuk trainingskampje in Parijs in?), maar in ieder geval gaat hij deel uit maken van onze afvaardiging naar Hasselt volgend jaar.

Ook Roald gaat ons na jaren van trouwe dienst dienst verlaten. Jarenlang hebben we kunnen genieten van zijn fabelachtige slagenarsenaal en voetenwerk. Hij stond elk seizoen garant voor een fiks aantal winstpunten voor Senioren 1. Hij gaat terug naar zijn oude tafeltennisliefde. Wij bedanken hem van harte voor zijn inzet en loyaliteit en wensen heel veel succes in zijn verdere (tafeltennis-)loopbaan…en stilletjes hopen we toch dat hij zich op termijn weer bij ons meldt! Roald; de deur staat altijd voor je open. Remco