Bjorn wint beker in Euro toernooi

Bjorn heeft bij de pupillen/welpen C en D tijdens het Eurotoernooi in Katwijk a/d Rijn de eerste plaats veroverd. Er waren 2 tafels van 6 spelers. Bjorn won al de partijen in zijn poule met aanvallend spel. Tijdens de kruisfinales moest hij tegen de nummer 2 van de andere tafel. Met verzorgd aanvallend spel werd de tegenstander met 3-0 opgerold!!

De finale was een echte thriller. Zijn tegenstander was de nummer 1 van de andere tafel. Na een 1-0 achterstand vocht Bjorn zich terug in de wedstrijd (de wedstrijdzenuwen waren voorbij). Zo werd het 1-1. Toch kwam hij weer op achterstand. Een taaie tegenstander dus. Maar Bjorn bleef verzorgd spelen:2-2 dus. In de beslissende game ging het tot 4-4 gelijk op. Toen liet Bjorn zien dat hij een hoop geleerd had en vooral goed met de spanning om kon gaan. Met een aantal goed geplaatste topspinballen op de backhand verraste hij zijn tegenstander en nam een beslissende voorsprong. Uiteindelijk werd het 11-7.

Met dank aan de coaches Jeremie, Benjamin, hun vader en Marijn. Wat extra euro’s bijverdienen lukte echter niet. In de tweede ronde werd Bjorn uitgeschakeld.

Ed en Bjorn