A-toernooi Nederweert

Zondag 16 maart gingen we met drie spelers naar Nederweert. Benjamin moest al om 10.00 uur spelen, dus die vertrok als eerste. Hij speelde vandaag zeer goed. Hij had kans op een hoge plek, maar verloor twee wedstrijden in vijven dus net niet voor hem. Zijn wedstrijd tegen Laurens van Raadshoven was formidabel. Laurens moest even slikken, maar hij trok toch aan het langste eind. Aan het einde van de dag was zijn accu al weer op. En omdat Benjamin 8 een mooi getal vind werd zijn toernooi helemaal geslaagd toen hij op deze plek terecht kwam.Voor zijn eerste A-toernooi een mooie plek.

Sjoerd verloor in de halve finale van Bas Hergelink van Swift. Dit was eigenlijk terecht, want Bas speelde vandaag heel goed en won ook het toernooi. Sjoerd wist zich te herpakken, won alle overige wedstrijden en wist toch plaats 3 te halen door een overwinning op Stellan Smid en Sander van de Oever.

Romy speelde redelijk tot bijna goed, en was constant in haar houding in de wedstrijden. Vandaag heeft ze een lange tijd kans gehad op plaats 3, maar moest dit in de laatse twee ronden dan laten zien. Helaas kwam ze Marieke van de Kamp nog een keer tegen en weer ging het verloren in de vijfde. De andere drie wedstrijden wist ze te winnen. Allemaal in vijven en op basis van veel doorzettingsvermogen en inzet. Ze kan terugkijken op een goed toernooi.

Ronald / André